Privacy1 zet zich in voor een wereld waarin iedereen zichzelf kan zijn, waar zij erop kunnen vertrouwen dat persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden gebruikt.

Privacy1 is officieel IAPP-trainingspartner van CIPP/E, CIPM en CIPT. De titels worden gezien als dé Europese/ wereldwijde standaard op het gebied van privacy certificering. Met een CIPP/E certificering kun je aantonen kennis te hebben van generieke en specifieke wet- en regelgeving op het gebied van privacy (gegevensbescherming), zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Met CIPM laat je zien privacy in verschillende organisaties op een projectmatige en passende manier te kunnen implementeren. Met CIPT wordt de verbinding gelegd tussen informatiebeveiliging en gegevensbescherming. Neem voor meer informatie gerust contact op of schrijf direct in!

Liever eerst kennismaken? Dat kan ook! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een hapje en drankje. Schrijf je gerust (eerst) in voor een kennismakingssessie.